logo

Bucătării

Bucătăria este cea mai primitoare camera a casei, locul central unde toată familia se adună la sfârșitul zilei pentru a mânca împreună, și de aceea alegerea mobilierului pentru bucătărie nu ar trebui niciodată să fie întâmplătoare. Indiferent de dimensiunile camerei și de stilul tău de design interior preferat, bucătăria ideală trebuie să transmită impresia de căldură, însă fără a-și pierde din utilitate. Bucătăria trebuie să aibă un aspect plăcut, stilat, unde toată lumea se poate simți confortabil, însă nu trebuie să uităm nici faptul că aici vei găti, deci este foarte important ca fiecare parte din mobilier să aibă un rol bine pus la punct și ca totul să fie la îndemână. 

MLK Studio oferă o gamă largă de bucătării modulare, realizate la comandă în funcție de cerințele clientului. Indiferent de spațiul disponibil și de stilul preferat, magazinele nostre din Craiova si Bucuresti sunt locul ideal unde îți poți comanda bucătăria ideală, iar experții noștri o vor executa în cel mai scurt timp posibil. Bucătăria ideală este construită să dureze, și de aceea utilizăm materiale de înalte calitate care rezistă utilizării zilnice. 

Îți poți alege mobila de bucătărie chiar de pe site-ul nostru, unde ți-am pus la dispoziție un configurator de mobilă de bucătărie. Astfel, poți seta dimensiunile corpurilor de mobilier și experimenta cu diverse culori, texturi și materiale până când descoperi stilul potrivit pentru casa ta.La MLK Studio vei găsi mobilier clasic sau modern, formal sau informal, cu accente contemporane sau rustice, mereu la cel mai bun raport calitate-preț. Poți conta pe noi pentru o execuție desăvârșită și mare atenție la detalii. 

Ce bucătării oferim?

MLK Studio oferă bucătării în stil clasic, modern si modular. 

Bucătării clasice 

Bucătăriile clasice au un design atemporal, elegant, în nuanțe neutre, care nu se demodează niciodată. 

Bucătării moderne

Bucătăriile moderne se bazează pe cele mai noi trenduri în materie de design interior, combinând liniile geometrice, curate, cu spațiile de depozitare inteligente. 

Bucătării Modulare

Bucătăriile modulare sunt alegerile perfecte atunci când renovezi complet bucătăria, cu un efort minim de instalare. Alege dintre diferitele corpuri de bucătărie modulare și flexibile la un preț accesibil.

 

Indiferent de stilul pe care îl preferi, poți folosi acest configurator de bucătării pentru a-ți alege modelul dorit. 

Pentru mai multe detalii despre timpul de execuție și livrare, nu ezitați să ne contactați la [email protected] sau la numărul de telefon 0751662979.