Fotolii

Fotoliile sunt mai mult decât un simplu obiect de mobilier pentru sufragerie – ele pot schimba cu totul aspectul camerei și îi pot da o personalitate aparte. Fie că vrei ca fotoliul să se potrivească perfect cu canapeaua sau colțarul sau să fie complet diferit și astfel să iasă în
evidență, avem zeci de modele din care îți poți alege. Fotoliile noastre vin într-o gamă largă de culori și tapițerii, fiecare având stilul lui unic. Astfel, vei avea mereu un loc unde te poți așeza să citești o carte, iar fotoliul va da personalitate camerei.

Dacă vrei să cumperi fotolii în Craiova sau Bucuresti, MLK Studio îți oferă cea mai bun raport calitate-preț.
Bucură-te de ofertele noastre și decorează-ti locuința urmând cele mai noi trend-uri în materie de design interior!

Tipuri de fotolii

Fotoliile pot îndeplini două funcții. Pe de o parte, ele adaugă un plus de comfort. Dar, de asemenea, ele pot fi și un important element de design interior, complimentând canapeaua.
Fotoliul poate fi în același stil și culoare precum canapeaua, sau poate fi de altă culoare și în alt stil, făcând notă contrastantă. De exemplu, într-o sufragerie de tip modern vopsită în culori neutre și cu o canapea gri, poți adăuga un fotoliu într-o nuanță albastru-electric, care va adăuga o pată de culoare și va atrage toate privirile:

Dacă vrei să mobilezi o cameră mai mare sau să-ți creezi un colț relexant unde să citești sau să te odihnești, îți recomandăm șezlongul Rubin, realizat cu tapițerie elastică și căptușeală, și cu ramă schelet din lemn de esență tare și rășinoase: