Coltare Extensibile

Colțarele extensibile sunt ideale pentru spațiile generoase, cu tavan înalt. Dacă ai o bucătărie sau living mai mare, un colțar extensibil oferă un grad ridicat de confort, având de asemenea și spațiu de stocare. Colțarele extensibile se potrivesc mai ales familiilor numeroase, precum și familiilor cu animale de companie, deoarece sunt foarte încăpătoare. Dacă pe o canapea obișnuită nu pot sta decât trei persoane, pe un colțar extensibil pot sta cinci sau șase persoane.

De asemenea, pe un colțar extensibil pot sta întinse până la trei persoane.

Sunt foarte utile atunci când musafirii rămân peste noapte, dar și atunci când toată familia se adună în fața televizorului. În cazul unui living open-plan, colțarul extensibil poate compartimenta zona în mod natural.

Cele mai populare colțare extensibile pentru sufrageriile moderne:

Cele mai popular colțare extensibile pentru sufrageriile moderne:

Coltarele extensibile

sunt o investiție foarte inteligentă deoarece sunt foarte practice și pot fi utilizate în scopuri multiple, în funcție de nevoi. De asemenea, sunt mult mai ușor de mutat decât un pat. Pentru un efect deosebit, poți combina un colțar extensibil cu perne de altă culoare:

Colțarele se pot adaptate tuturor tipurilor de design interior, moderne sau vintage. În magazinul nostru puteți găsi colțare extensibile în diverse tapițerii și culori, cu șezut din arc sau din spumă poliuretanică. Dacă vrei să cumperi colțare extensibile în Craiova sau Bucuresti, MLK Studio este magazinul online de mobilă unde vei găsi cele mai bune prețuri și cele mai noi modele, pentru ca tu să poți crea o atmosferă caldă și primitoare la tine acasă.