logo

Masute de Cafea

Tu unde îți bei cafeaua în fiecare dimineață? Pe balcon, în mașină, la birou, în timp ce te pregătești de muncă? Ei bine, noi credem că o cafea bună merită o măsuță pe măsură, și de aceea îți oferim cele mai deosebite modele de măsuțe de cafea de pe piață. 


Măsuța de cafea ideală trebuie să fie practică și să se integreze în mod armonios cu restul mobilierului. În același timp, ea poate fi și un accesoriu deosebit, care să iasă în evidență și care să te ajute să-ți exprimi personalitatea. Indiferent de ce cauți, nu trebuie să faci compromisuri, pentru că la MLK Studio vei găsi măsuțe care combină utilul cu plăcutul. 


Confecționate din materiale de calitate, măsuțele noastre de cafea se potrivesc atât sufrageriilor clasice cât și celor moderne sau minimaliste. Le poți descoperi în magazinul nostru online de mobilă, sau în showroom-urile din Craiova și București.  

Cum să alegi o măsuță de cafea

  • Fii atent la proporții: măsuța de cafea ideală nu trebuie să depășească șezutul canapelei în înălțime și trebuie să aibă maxim două treimi din lungimea acesteia. 

  • Măsuța de cafea trebuie să completeze canapeaua. De exemplu, o măsuță de cafea fără picioare, solidă, construită ca un bloc, se va potrivi de minune cu o canapea cu picioare subțiri. 

  • Alege un material care să se potrivească stilului tău de viață. De exemplu, dacă parchetul și toată mobila de sufragerie sunt de lemn masiv, poți alege o măsuță de sticlă sau de metal pentru a evita senzația de înghesuială. În schimb, evită sticla dacă ai copii sau animale de casă, deoarece atrage amprente și necesită curățare periodică. 

  • De cât spațiu de depozitare ai nevoie? Dacă vrei doar să-ți bei cafeaua sau să folosești măsuța ca element de decor, alege un model simplu, fără spațiu de depozitare. Însă, dacă vrei să lucrezi în timp ce îți bei cafeaua sau ai nevoie de loc pentru decorațiuni, alege un model de măsuță extensibilă sau cu spațiu de depozitare. 

Products not found