logo

Bucătării Clasice

Bucătăriile noastre clasice se potrivesc oricărui stil de design interior. Fie că stai la casă sau la apartament, bucătăriile clasice vin în nuanțe elegante și versatile, rămânând la modă de la an la an. Pentru realizarea de bucătării clasice, folosim materiale de cea mai bună calitate și design-uri ce ies în evidență atât prin simplitate, cât și utilitate. 

Pentru gama noastră de bucătării clasice am ales în mode special nuanțe elegante de alb, ivoriu și gri, precum și nuanțe inspirate de culoarea naturală a lemnului, ce se pot adapta cu ușurință oricărui stil. Mai mult, gama noastră de bucătării clasice este potrivită pentru toate buzunarele. Fie că doriți să mobilați bucătăria unei garsoniere ori a unei vile, la MLK Studio în Craiova sau Bucuresti veți găsi cel mai bun raport calitate-preț. 

Bucătării Clasice Craiova si Bucuresti

Bucătăriile clasice sunt o opțiune practică și elegantă atât pentru case, cât și pentru apartamente. Colecția MLK Studio de bucătării clasice vine în nuanțe versatile, precum alb, gri, crem, și ivoriu, care se potrivesc de minune cu mai multe tipuri de design interior. De asemenea, folosim materiale de calitate inspirate din elemente naturale, precum lemn, granit sau piatră, ce vor transforma bucătăria într-un spațiu relaxant. 

Bucătăriile clasice prioritizează simplitatea și rafinamentul. Ele au elemente atemporale, detalii mărunte, și palete cromatice neutre care oferă un aspect nici prea detaliat, nici prea impersonal. Bucătăriile clasice se potrivesc mai multor stiluri, preferințe, vârste și bugete, și pot fi asortate oricăror decorațiuni. Pentru a crea un contrast, poți opta pentru o bucătărie în nuanțe deschise, asortată cu un blat de culoare închisă.