logo

Bucătării Moderne

Elementele unei bucătării moderne

Dacă îți place să fii la curent cu cele mai noi trenduri și ești în căutare de piese de mobilier
sofisticate, gama noastră de bucătării moderne este pentru tine.

O bucătărie modernă se remarcă prin:
● linii deseori drepte, inspirate de formele geometrice
● un design curat, minimalist, lipsa aglomerației
● optimizarea la maxim a spațiului disponibil prin adăugarea de corpuri de bucătărie practice
● combinații unice de culori și texturi
● lipsa ornamentelor inutile
● combinația între elemente industriale și elemente inspirate din natură

Nu veți găsi elemente complicate într-o bucătărie modernă, și nici accessorii extrem de detaliate, deoarece totul se bazează pe practicalitate. În schimb, pentru a injecta personalitate într-o bucătărie modernă, se vor folosi elemente utile precum becuri LED colorate sau scaune de bar. 

Pentru a preveni aglomerarea bucătăriei și pentru a crea iluzia de spațiu deschis și aerisit, vom maximiza fiecare centimetru prin includerea de soluții inovative de stocare, atât pe verticală cât și pe orizontală.

Cu ajutorul soluțiilor moderne de feronerie este maximizat confortul și utilitatea spațiului, creând experiența de „totul la îndemână”. 

Pe lângă faptul că au un aspect contemporan și elegant, aceste bucătării se axează pe idei inteligente de stocare și organizare a spațiului, astfel încât tu să profiți de fiecare centimetru pătrat. 

Datorită utilității lor, bucătăriile moderne sunt recomandate mai ales pentru spațiile mici, însă ele se potrivesc camerelor de orice dimensiune.
Programul nostru de bucătării moderne include feronerie premium de la sertare metalice și soluții de organizare a spațiului (organizatoare tacâmuri, coloane jolly, coșuri de gunoi pentru reciclare selectivă) pana la soluțiile de ridicare și închidere a ușilor și iluminarea LED.

Designul modern este păstrat de mânerele și profilele mâner folosite.

Fronturile de uși utilizate de noi sunt fie din Gama Egger, AGT pt MDF melaminat, MDF infoliat marca NETTFRONT,  fie MDF vopsit.