logo

Despre Noi

Istoric

Compania noastră a luat naștere în 2011 odată cu deschiderea unui showroom de mobilă în Bucureşti având că activitate comercială preponderent mobilierul tapițat.

În 2012 MLK Studio începe serviciul de măsurătoare, proiectare și montaj de bucătării la comandă. Și atunci ca și acum ne bazăm pe proiectarea 3d, simulări transparente și rapide de preț făcute clienților, astfel că în primii 3 ani MLK Studio montează peste 600 de bucătării în casele românilor.

Din 2015 MLK Studio integrează proiecte de mobilier la comandă de orice tip, având experiență acumulată atât în proiecte rezidențiale cât și în proiecte b2b sau corporate.

În 2020 MLK Studio își deschide un nou showroom în Craiova. În acest showroom ne propunem să creăm experiență de boutique store, unde prin ambianța propusă de noi și suportul colegilor noștri clientul să își dea frâu liber ideilor de amenajare a spațiului dorit.

Valori

  • Profesionalism – Credem în conceptul de muncă realizată excelent. Oferim clienților siguranța că proiectele lor sunt în mâinile profesioniștilor.
  • Calitate – Când vorbim despre calitate, ne gândim lacalitatea materialelor, feroneriei și finisajelor, dar înainte de acestea există calitatea serviciului. Serviciul de măsurătoare și proiectare, serviciul de consiliere. Fără acestea conceptul de mobilă la comandă s-ar reduce la un simplu act de tâmplărie.
  • Respectul – față de client, față de muncă depusă, și față de noi înșine.