Mese Dining

Încă din cele mai vechi timpuri, masa a fost unul din cele mai semnificative piese de mobilier dintr-o casă. Mai mult decât un simplu loc unde să luăm cina, masa este locul unde petrecem timp de calitate împreună cu cei dragi, și de aceea alegerea ei nu trebuie să fie întâmplătoare. La MLK Studio, am ales cele mai frumoase modele de mese dining, făcute din lemn de înaltă calitate, și care combină practicalitatea cu un design deosebit. Dacă ești în căutarea unei mese care sa reziste ani de zile fără a-și pierde din farmec, poți comanda una de pe site-ul nostru, sau ne poți vizita în showroom-urile noastre din Craiova sau București. 


Indiferent de cât spațiu ai disponibil în sufragerie sau în ce stil dorești să-ți decorezi casa, la noi vei găsi mese de dining de toate mărimile, culorile și materialele. Colecția noastră include atât mese clasice de lemn ce se potrivesc unei camere mai tradiționale, cât și mese cu componente de marmură, sticlă și metal care s-ar integra perfect într-un decor minimalist.

Tipuri De Mese De Dining

Iată câteva din modelele de mese de dining pe care le poți găsi la MLK Studio: 


  • Mese dining dreptunghiulare: acestea sunt de cele mai multe ori alegerea clasică, deoarece se potrivesc în orice cameră și oferă mai multe locuri. 

  • Mese dining rotunde: acestea sunt ideale în spațiile mai mici sau acolo unde doriți să creați o atmosfera intimă. 

  • Mese dining pătrate: deoarece oferă loc doar pentru patru persoane, mesele de dining pătrate sunt recomandate pentru familiile sau grupurile de prieteni mici. 
  • Mese dining extensibile: practice și versatile, aceste mese nu ocupă mult spațiu în mod normal, dar pot fi extinse cu ușurință atunci când ai oaspeți. 


Indiferent de modelul ales, poți conta pe noi pentru piese de mobilier rezistente și de cea mai bună calitate. Produsele noastre sunt făcute să dureze și să-și păstreze aspectul ca nou chiar și după ani și ani de folosire. 

Masă Frozen
2.900 lei8.150 lei
Masă Zen
2.950 lei3.800 lei
Masă Picnic
3.050 lei3.400 lei
Masă London
3.650 lei7.450 lei
Masă Crude
3.900 lei4.900 lei
Masă Madera
3.950 lei4.900 lei
Masă Forest
3.860 lei10.000 lei
Masă Manila
3.950 lei4.900 lei
Masă Country
4.100 lei5.150 lei